Industrielle og kommersielle eiendommer selges regelmessig, men forventer ikke å se oppføringer som du ville gjort for et vanlig hjem. Du må vite hvor du skal lete, og denne artikkelen vil gi deg noen tips slik at du vet akkurat de riktige stedene å finne gode kommersielle eiendommer.

Hvis din fremtidige utleiebolig eller leilighetskompleks lar deg være vert for et gårdssalg eller garasjesalg, kan du spørre dem om du har lov til å legge ut skiltene dine i komplekset, for eksempel lysstolper eller trestubber. Noen eiendomsforvaltninger tillater ikke visning av noen form for annonser offentlig.

Du bør vurdere næringseiendom som en langsiktig investering. Tenk grundig på avgjørelsen din, ta deg tid til å fullføre transaksjonen, og gjør leilighetene dine klare før du leier dem. Du vil tjene penger sakte i begynnelsen, men når du har betalt ned lånet ditt, vil du tjene store penger.

Bestem finansieringsmetodene dine før du begynner å lete. Det er bare synd å finne den perfekte eiendommen bare for å finne ut at du er i en bind når det kommer tid til å betale. Du bør bestemme og kvalifisere deg med en utlåner før du begynner å lete etter riktig eiendom, slik at du har økonomien din satt når tiden kommer.

Når du forhandler, forblir streng på informasjonen du deler. Forhandlingskraft er avhengig av din evne til å være forsiktig. Informasjon knyttet til dine grunner til salg eller kjøp, dine behov og andre faktorer, kan alle føre til at forhandlingskraften din blir redusert, hvis den slippes for tidlig. Forhandleren kan finne en fordel over deg i stedet for omvendt.

Sørg for å forske på kommersielle långivere. Du kan kanskje finne mye et sted du ikke forventet. Vær også oppmerksom på at du må sette opp en heftig forskuddsbetaling. Husk at hvis avtalen faller gjennom, vil det vanligvis ikke være noe personlig ansvar, og kommersielle långivere kan være milde hvis du låner en forskuddsbetaling fra en annen utlåner.

Mange ganger vil tomtene rundt eiendommen din i stor grad påvirke den samlede verdien av det du er interessert i å selge eller kjøpe. Hvis det nylig har vært en boom enn du kan forvente høyere priser på eiendommen. Omvendt, hvis nabolaget har vært fullt av foreclosures enn du kan forvente at å redusere prisen.

Legg en annonse i lokalavisen. Disse pleier å være ganske billige, men ses også av mange potensielle kunder, kjøpere og selgere i hele ditt lokale område. Husk at mange mennesker (spesielt eldre mennesker) ikke bruker Internett. Bruk denne annonsen til din fordel ved å la folk få vite så mange detaljer om eiendommen som mulig, og gi dem en enkel måte å kontakte deg på.

Å finne riktig næringseiendom er bare halvparten av kampen. Å få enda litt kunnskap om næringseiendom hjelper deg med å ta bedre beslutninger.