Vil Du Komme Inn På Næringseiendom? Tips For å Få Deg Inn

Næringseiendom kan være vanskelig og tidkrevende. Likevel er det mulig å tjene penger. Ved å bruke rådene nøye i denne artikkelen, vil det hjelpe deg å lykkes.

Hvis du er en ny investor, kan det være skummelt å kjøpe din første eiendom, men du bør ikke være redd. Bare gjør så mye lekser du kan og se over alle de forskjellige alternativene dine. Med nok forberedelse og veiledning, bør du kunne gjøre ditt første kjøp med minimal problemer og stor suksess.

Outsourcing oppgaver utenfor landet ditt er ikke alltid en god idé. Det er sant at amerikanere kan få indisk arbeidskraft for penger på dollaren, men hvis målet ditt er langsiktig suksess, bør du spise den ekstra kostnaden for å få den ekstra kvaliteten. Du vil bare ha de mest dyktige menneskene som jobber for virksomheten din, og dette betyr å bruke ekstra noen ganger.

Ta deg tid til å vurdere investeringsalternativene dine når du bestemmer deg for at eiendom er der du vil tjene penger. Vurder hvilke egenskaper du kanskje vil eie. Vil de være kommersielle eller bolig? Vil de være enkeltenheter eller flere enheter? Bestem hvor mye du er villig til å bruke på renovering.

Når du kjøper næringseiendom, er det bedre å kjøpe mer fordi det er billigere per enhet. Hvorfor gå gjennom bryet med å kjøpe en eiendom som bare har 10 enheter, for ikke å nevne, hoppe gjennom bøyler for å få finansiering? Siden du går gjennom så mye allerede, kan du like godt gjøre det for en mye større eiendom.

Gjør deg kjent med det grunnleggende om verdivurdering av næringseiendom. De tingene som kan opp boligverdi: kjøkken, antall bad, landskapsarbeid og så videre – betyr lite eller ingenting for kommersielle investorer. En av de viktigste determinantene av verdi for en næringseiendom er kvadratmeteren, og hva kvadratmeterne gir i leieinntekter.

Ikke godta den aller første verdien du tilbys. Nesten alle priser eller bud har tatt hensyn til at den andre parten vil være interessert i forhandlinger. Selv om de i utgangspunktet har sagt at de ikke er interessert i forhandlinger, bør du være villig til å prøve. Mest sannsynlig var det bare en strategi foreslått av motstanderagenten.

Hvis du skal kjøpe en bil, ser du alltid på flere alternativer først. Det samme bør gå for å velge en eiendomsmegler. Gjør flere intervjuer via telefon og lag deretter en kort liste over 2 eller 3 av favorittene dine. Møt disse agentene personlig for å se om du har en god kjemi med dem.

Gjør tilbudene dine klare og konsise. Ikke gjør noen antagelser om hva en selger, bedrift eller hjem, ville være villig til å akseptere. Hvis du bare tror at eiendommen er verdt et visst beløp, kan du tilby den og være fast. Hvis avtalen din ikke er akseptert, var du i det minste i stand til å sørge for at du ville ha betalt en rimelig pris.

Som det ble sagt nær begynnelsen av denne artikkelen, kan du høste alvorlige belønninger fra å investere i næringseiendom. Bruk rådene fra denne artikkelen på din egen situasjon, og forhåpentligvis vil du finne mye suksess i næringseiendom.

Næringseiendom For Små Bedrifter